Intr-o adevarata lume a tehnologiei poti fi oricum, numai deconectata nu. Probabil ca ai deja o selectie de resurse virtuale de unde te informezi cu privire la sarcina si evolutia ei, simptome, riscuri, alimentatie, stil de viata si altele asemenea, dar poti completa oricand lista cu cateva aplicatii care-ti vor usura viata si-ti vor aduce liniste.

Nici perioada de dupa nastere nu este de neglijat, asa ca avem cateva recomandari si in acest sens.

Evolutia sarcinii si schimbarile prin care treci

Exista o multime de aplicatii care te pot ajuta sa urmaresti evolutia sarcinii, respectiv sa intuiesti cat mai precis sorocul. Unele dintre ele iti ofera informatii pretioase si despre dezvoltarea copilului si despre viata lui intrauterina si unele includ si transformarile prin care vei trece tu insati in perioada sarcinii. Printre preferatele noastre se numara My Pregnancy Center si BabyBump Pregnancy. Ambele sunt disponibile pentru iOS si Android si sunt gratuite.

Nasterea

Poate ca telefonul va fi ultima ta preocupare atunci cand intri in travaliu sau poate ca nu-ti vei putea dezlipi mainile de pe ecran. Daca te regasesti in cea de-a doua situatie, poti folosi Contraction Timer (Android) sau Full Term – Labor Contraction Timer (iOS) pentru a-ti monitoriza debutul travaliului. Aceste aplicatii vor inregistra contractiile pe care, din pacate, trebuie sa le inregistrezi manual si vor genera un grafic cu frecventa, durata si intensitatea lor. Pentru ca depind si de factorul uman, aceste aplicatii pot da gres in sensul ca daca nu inregistrezi toate contractiile, e posibil sa indice ca ai avea un travaliu fals.

baby monitor 3g app

Primele luni de viata ale copilului tau

Dureaza cateva luni bune pana cand micutul tau se va obisnui cu noua lui lume. Coplesit de emotiile descoperirii, va avea destul de des puseuri de plans. Stii ce l-ar putea linisti? Asa-zisul “zgomot alb”. Monotonia audio ii va aminti de perioada intrauterina, cand nu il deranjau si nu il suprasolicitau prea multe lucruri. Descarca-ti cateva aplicatii cu white noise pe telefon si ne vei multumi. Daca vrei sa mergi chiar mai departe de-atat, poti folosi Magic Sleep (Android) pentru a-i oferi un concert cu sunete similare celor pe care le auzea in perioada cand era inca in burtica. Si pentru momentele in care vrei sa faci un dus sau sa te bucuri de un episod din serialul preferat, iti recomandam Baby Monitor 3G (iOS & Android), va suplini perfect un sistem de monitorizare clasic si, fie vorba intre noi, destul de costisitor.

Categories: Zen lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *