Poate ca ai descoperit-o cand ai intrat in cabina de proba cu un costum de baie in mana, poate ca ai constientizat-o cand ai vrut sa te imbraci in rochia preferata sau poate ca doar ai privit-o accentuandu-se in perioada sarcinii si acum i-ai oferit singurul loc disponibil pe tronul “ce urasc cel mai mult la mine”.

O vezi mai bine in oglinda de acasa, dar acum o poti observa si in oglinzile “masluite” cu lumini care flateaza ale magazinelor, iar asta inseamna ca e reala, ca exista, ca nu mai poti fugi de ea, cel putin o perioada.

Nu esti singura

Celulita nu este un defect exclusivist al femeilor insarcinate sau al celor care au probleme de greutate. De fapt, ea se poate instala la fel de bine pe un corp silfid. Acestea fiind spuse, incearca sa nu te mai invinuiesti si sa nu-ti mai adresezi singura tot felul de atribute sau apelative. Doar uite-te in jur si incearca sa vezi ca nu esti singura, suntem milioane.

Lupta sa o combati, dar nu cu orice pret

Un masaj usor, o dieta echilibrata – care oricum este indicata in timpul sarcinii – si putina miscare nu te vor transforma peste noapte in Miranda Kerr, dar iti vor tonifia musculatura si pielea si te vor face sa te simti mai bine. Nu te suprasolicita si nu face excese, sanatatea ta si a copilului tau e mult mai importanta decat o piele de revista.

zen mami celulita

Poarta ce iti place

Iti amintesti cand erai studenta si te simteai nu tocmai atragatoare in jeansi mulati sau in fuste de piele? Arunca o privire peste albumele foto din perioada aceea. Erai perfecta. Si acum esti. Pentru ca esti exact asa cum te simti, iar o mamica zen nu poate fi altfel decat frumoasa si stralucitoare. Imbraca-ti rochia preferata si nu-ti mai face atatea griji, grijile nu sunt zen.

Categories: Zen lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *